Tera kodustamine 10.

Nii, saab nüüd “kodustamise” nime all ehk viimase postituse teha ja edasi läheme kodunenult :).

17. aprill 2010

Vahepeal ei ole tähtede seis meid just soosinud. Natuke rohkem kui nädal tagasi juhtus Teraga õnnetus. Andres avas parasjagu ühte ust ja Tera vasak esikäpp jäi ukse allääre alla. Rrrrrr … Tera hakkas lonkama ja esimesel võimalusel läksime arsti juurde röntgenpilti tegema. Lühidalt, katki oli umbes säält, kus küünarluu kämblaga ühineb ja arst arvas, et kuu aega lahast + 15-aastase taksikoera rezhiimi on kindlustatud. Vaene vaene väike koeralaps … sõnades ei ole võimalik kirjeldada, mida ma tundsin selle ülitobeda õnnetuse ja aheldatud väikese sportlase pärast. Möödunud “puujala nädalat” ma parem ei kirjeldagi. Kutsikas oskas isegi puuris olles üles-alla hüpata ja kõike seda sporti teha, mis talle keelatud. Täna käisime meile määratud iganädalasel ülevaatusel ja saime lahti lahasest, aga alles jäi rahurezhiim ja lahase poolt ära hõõrutud küünarnuki hooldamine. Luu olukord olla väga hea nagu röntgen-pilt näitas ja küll kasvab nüüd lähikuudel viisakaks.

Ma üldiselt olen olnud õnnelik loomaomanik (kop-kop-kop) ja ei ole pidanud oma penisid muidu kui ainult korra aastas vaktsineerima vedama, seega ülemäärast kliinikukogemust pole. Ei oska kohe ära tänada Maaülikooli kliiniku rahvast – lisaks sellele, et nad mu loomakest ravisid, võtsid nad ka minu vähimaidki kiikse tõsiselt. Ja “ravisid” on vale öelda, sest tõenäoliselt tilgume veel kuu aega järelkontrollides jne. – ravi kestab.

Nüüd sai paha uudis räägitud, ehk edaspidi positiivsemalt. Sest kõige selle läbielatud “pornograafia” juures on mu väike ahv endisel lõbus rahvamees.

Tera ja Andres ( the 1000 aastat karmavõlga) sülesistumise jalutuskäigul
Tera ja Andres (the 1000 aastat karmavõlga) sülesistumise jalutuskäigul

3 thoughts on “Tera kodustamine 10.

  1. Kõige nõmedamad õnnetused juhtuvadki siis kui neid kõige vähem oodata oskad…sportlasele head terivst! Ja ma vaatan et silmad on teil endiselt sini-sinised….

Leave a comment